Meditacija

trenutak vječnog..

 

….u punini koja osvaja boraviš.

 

 Zanosna je, jer je savršena..zanosna jer je prirodna …zanosna jer je tvoja i jer ti konačno pripada..

 
.. kad nema više pitanja na koja nema odgovora, kad jasnoća prožima Univerzum tvoga bića… kad sve pleše u savršenom skladu, svaki atom, svaki planet, svaki čovjek.kad sva ljepota rađanja i postajanja izlazi iz svih  tvojih pora..
miruješ prisutna u Jednom, a istovremeno Jedno te cijelu prožima..Pretapanja boja- energija- oblika..sve kad je fluidno ..posmatraš sve i obuhvataš sve unutarnjim pogledom, sveprisutna si iz stanja pomirenosti sa svime postojećim odišeš mirom ..trenutkom vječnog svetog savršenog mira
 
Mirisi boje oblici-frekvencija se usklađuje sa Univerzalnom i sve se miješa i stvara sasvim drugačije slike..osjećaj razlivenosti kao da je prisutan, ..udišeš utapanje sama sa sobom , izdišeš mir u Univerzum..postaješ trenutak koji si čekala, postaješ put i postaješ cilj .. 
 
i..ma koliko trajalo, sve je trenutak uvida jer konačno utapanje moguće je samo kad odlaziš iz ove dimenzije postojanja..Privlačno je, ali ima vremena..Svjesni odlazak događa se rijetkima. Blagoslovljena je duša tvoja..sveto pomilovanje je na tvom obrazu..milost se smješta u tvoje oči vjeđama prekrivene..ljepota kristalna ih prepunjava..u suzama je istina razotkrivena..
 
odlazi sve nepotrebno, prijanja ono što je tvoje oduvijek….Sve se uvijek vraća svome izvoru ..
curkica

Komentariši